ΓΟΥΛΦΙ ΜΙΣΟΣ ΛΥΚΟΣ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

ΓΟΥΛΦΙ ΜΙΣΟΣ ΛΥΚΟΣ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 9789604365333
Χαρακτηριστικά
ISBN 9789604365333
Συγγραφέας ΛΑΤΙΜΕΡ ΑΛΕΞ
Έτος Κυκλοφορίας 2018
Σελίδες 36
Χώρα ΑΓΓΛΙΑ
Βάρος 0.4100 kg
  • Κωδικός Προϊόντος: 9789604365333
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 13,84€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 13,06€

Περιγραφή

Γεννήθηκε μισός λύκος και μισός πρόβατο.

Τώρα πρέπει να αποφασίσει αν ανήκει στην αγέλη ή στο κοπάδι.

Ή μήπως ανήκει σε κάτι ακόμα καλύτερο;


Ένας λύκος και ένα πρόβατο ερωτεύονται. Αποκτούν έναν γιο που ονομάζουν Γούλφι – είναι μισός λύκος και μισός πρόβατο. Θα γελάσετε με την καρδιά σας με τις περιπέτειες του Γούλφι, αλλά και θα λατρέψετε μία υπέροχη ιστορία για την οικογένεια, τη φιλία και την αποδοχή, με τον μοναδικό Γούλφι τελικά να δέχεται ότι το να είσαι πιστός στον εαυτό σου είναι πιο σημαντικό από το να ακολουθείς το κοπάδι.


Η ιστορία του Γούλφι είναι ένα αστείο παραμύθι, μια τρυφερή και γοητευτική ιστορία που σε βάζει σε σκέψεις. Δεν είναι εύκολο να είσαι διαφορετικός – ο νεαρός Γούλφι πρέπει να αποφασίσει αν είναι μέρος της αγέλης ή μέρος του κοπαδιού. Η ιστορία κρύβει όμως κι ένα δυνατό μήνυμα για όλα τα παιδιά: μερικές φορές μπορεί να βρεις τους καλύτερους φίλους όχι όταν ταιριάζεις, αλλά όταν ξεχωρίζεις – και οι αληθινοί φίλοι θα σε αποδεχθούν για το ποιος είσαι και όχι ποιος προσπαθείς να γίνεις.

Ο Αλεξ Λάτιμερ είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συγγραφέας βιβλίων για παιδιά. Ζει στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Σε αυτό το βιβλίο συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον εικονογράφο αδελφό του Πάτρικ.

Ετικέτες: ΓΟΥΛΦΙ, ΜΙΣΟΣ, ΛΥΚΟΣ, ΠΡΟΒΑΤΟ, ΜΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ, Παιδικά, ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ Μεταφρασμένη, Λογοτεχνία